dimecres, 27 de juny del 2012

REFRESCANTS TALLERS A LA PLAÇA EUROPA

Premeu per veure el programa

Ara que arriba la calor és el moment de fer tallers més lúdics i divulgatius com els que anem a impartir al Juliol a la biblioteca de Plaça Europa. Són gratuïts. Si en voleu més informació truqueu al 93 264 86 25 .

FINALITZA EL PDC DE LA COPE

Durant mes i mig alguns veïns de la Cope, barri de St.Boi han estat aprenent informàtica. El taller tindrà continuitat al setembre.






ELS PRIMERS EXAMINATS A L'OLIVERA

Ja s'han fet els primers exàmens ACTIC a l'Olivera, l'espai de l'ajuntament de St.Boi  gestionat per MITHRA.  De moment tres persones que s'apuntat al nivell bàsic i que venen de l'escola d'adults









EL CIBERGRAN TORNA AL SETEMBRE


Tanquem el Cibergran de St.Boi fins setembre. Si teniu més de 60 anys o coneixeu algú amb aquesta edat que vulgui aprendre informàtica el Cibergran és l'espai ideal. La primera setmana de setembre s'obrirà el procés d'inscripció de dilluns a dijous de 9.30 a 12.30 hores.

diumenge, 3 de juny del 2012

Últimes places pel curs de foto digital


Aquest dimarts comencen els grups de St.Boi de foto digital en horari de matí o tarda. Recordeu que es tracta d'un curs bàsic que segueix l'itinerari de preparació per l'examen ACTIC (tot i que el podeu cursar sense presentar-vos al mateix). Si necessiteu més informació truqueu a la biblioteca 93 6 30 97 60