divendres, 14 de desembre del 2012

PER LLEPAR-SE ELS DITS



Una nova usuària que gràcies al nostre assessorament està posant en pràctica el seu somni. En aquest cas, vendre pastissos a domicili. Per llepar-se els dits. www.azucuina.cat 
Si necessiteu tenir presència a la xarxa poseu-vos en contacte i us ajudarem
info@e-mithra.org


I LA SETMANA QUE VE, FULLS DE CÀLCUL GRATIS

Dilluns i dimecres de la setmana que ve fem un taller gratuït de fulls de càlcul (Excel, Calc, Google Drive...) per entendre els fonaments d'aquesta eina. Al punt Omnia de Sta.Coloma de Cervelló. 93 634 02 26 o colomac@xarxa-omnia.org

PLATAFORMA VIRTUAL D'APRENENTATGE



http://www.ejoventutsantboi.cat és la nova plataforma virtual d'aprenentatge que hem posat a disposició de l'ajuntament de St.Boi per fer cursos on line. De moment l'hem estrenada amb un curs ocupacional i en breu disposarem d'altres de caire professionalitzador. Us mantenim informats.

TALLER PER FER CV WEB


Un Cv web és una manera de tenir presència a la xarxa i complementar el vostre cv en paper. Tindreu accés des de qualsevol lloc i podreu ampliar la informació que surt al convencional. Avuí hem fet un taller al punt de Sta.Coloma fent servir eines com ara Google Sites, gratuïtes i senzilles. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@e-mithra.org i us assessorarem com fer-ho.

COMENÇA EL CURS ON LINE PER A JOVES


Hem començat el curs on line EINES 2.0 PER TROBAR FEINA en coordinació amb el departament de Joventut de l'ajuntament de St.Boi i Ciberteka. Alhora  s'ha inaugurat la plataforma on line que hem posat a disposició de La Factoria Jove i que l'any que ve omplirem de cursos. Estigueu atents¡¡

divendres, 7 de desembre del 2012

CURSOS A MIDA

Si necessiteu qualsevol mena de formació relacionada amb TIC, poseu-vos en contacte i en parlem.
Tant si sou una empresa, entitat o particular us podem assessorar o formar tant al vostre local com als nostres.
Si sou particulars, podeu fer petits grups i us sortirà més a compte. Molt menys del que us penseu i amb un temari personalitzat que us farà treure el més suc a la vostra formació.

dimecres, 5 de desembre del 2012

I ARA...TALLERS D'APLICACIONS PEL MÒBIL

Els pròxims dies tindrà lloc una nova tanda de cursos gratuïts a la biblioteca Plaça Europa de l'Hospitalet. En aquest cas teniu tallers d'introducció a internet, de correu electrònic i com a gran novetat UN TALLER D'APLICACIONS MÒBILS. A Mithra anem incorporant tota mena d'eines d'ús massiu als nostres programes.
Tots es fan els dijous a la tarda. Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb

 Av. Amadeu Torner, 57 (illa interior)
Telèfon: 932648625
Adreça electrònica: bibpleuropa@l-h.cat



TALLERS NADALENCS GRATUÏTS A BELLVITGE

Durant el desembre portarem a terme una sèrie de tallers nadalencs a la biblioteca de Bellvitge. En concret:

-          Introducció a la fotografia digital, retoca i organitza les teves fotos de manera senzilla.  Dia 12 de desembre de 12h a 14h. i dia 19 de desembre de 12h a 14h.
-          Dissenya creatives postals de Nadal virtuals i coneix els  recursos que t’ofereix la Xarxa per sorprendre a familiars i amics. Dia 12 de desembre de 10:15h a 12h. i dia 19 de desembre de 10:15h a 12h.

Si esteu interessats:

 
Av. d' Amèrica, 69 
Telèfon: 932641572 
Adreça electrònica: bibbellvitge@l-h.cat 

Horari: 
Dilluns, dimarts i dijous, de 15.30 a 20.30h. 
Dimecres i divendres, de 10 a 20.30 h. 
Dissabtes, de 10 a 13.30h.

TREIEU-VOS EL CARNET ACTIC

 


Al Punt Omnia de Sta.Coloma de Cervelló estem portant a terme un curs bàsic ACTIC per gent que es vol presentar a treure's aquest carnet de la Generalitat. Es preveu que es torni a repetir al 2013.

Si voleu apuntar-vos truqueu al 93 634 02 26.

FESTA D'INAUGURACIÓ DEL NOU LOCAL OMNIA


Estem d'enhorabona. El dia 18 de gener farem una festa per inaugurar el nou local del Punt Omnia de Sta.Coloma de Cervelló. Farem un vídeo commemoratiu, parlaments, piscolavis, lliurament de diplomes i moltes coses més.
Esteu invitats a la festa¡¡¡

MITHRA A LES JORNADES DE LA INTERNET SOCIAL



Divendres es va celebrar la Jornada Anual de la Internet Social, un acte on es estan representats diversos sectors que fan servir les Noves Tecnologies com a motor de canvi social. Naturalment allà vam ser nosaltres, en aquest cas acompanyats per la nostra formadora Laura, encarregada del Punt Omnia de La Salut Alta de Badalona.

OBERTES INSCRIPCIONS ALS MÒDULS OFIMÀTICS


A la biblioteca Jordi Rúbio i Balaguer de St.Boi ja són obertes les inscripcions pels mòduls del gener de Processador de Textos i Full de Càlcul dins del programa APROPA'T. Recordeu que cada mòdul val 22 euros i consta de 8 hores.
Si esteu interessats com ara els companys de la foto poseu-vos en contacte a

Carrer Baldiri Aleu  
08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona
936 30 97 60