dilluns, 7 de juny del 2010

JA SÓM CENTRE COL•LABORADOR ACTIC


El Punt ômnia Coloma-Mithra de Santa Coloma de Cervelló ha rebut la resolució per la qual s’autoritza el Punt Òmnia com a centre col·laborador de l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC).
Això significa que properament podràs realitzar els examens ACTIC en aquest Centre.

Però qué és L’ACTIC?: és el certificat acreditatiu de la competència digital, que s’entén com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació  i de la cultura digital.
el Departament de Governació i Administracions Públiques preveu incorporar l’acreditació ACTIC com a mèrit en els processos de selecció de personal de l’Administració de la Generalitat.
Hi ha 3 nivells de certificació:
Nivell1 certificat bàsic                       tasa                             15€
Nivell 2 Certificat mitjà                     tasa                             20€
Nivell 3 Certificat avançat (encara no funciona)                  25€

Com faig l’examen?

Doncs simplement has anar al portal actic.gencat.cat, registrar-te, sol·licitar fer la prova i escollir el centre i l'horari.
El model d’examen, que es realitza en línia, està dissenyat per ser funcional i senzill, i s’utilitza en una interfície d’usuari intuïtiva. S’han de respondre diferents preguntes i simulacions de situacions reals en un temps determinat. L’objectiu és avaluar les habilitats i els coneixements en TIC per sobre del domini d’eines i programari concret. Post Veure la Guia de la prova fent clic aquí