dimecres, 9 de maig del 2012

MITHRA patrocina un concurs regalant un tablet Galaxy


En el marc de les Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat, l'ajuntament organitza un concurs de geolocalització juntament amb l'empresa Cirkana i la nostra esponsorització.

Les persones interessades podran fer la ruta de manera individual, o en grup, tant de forma lliure, com adreçant-se a les diferents sessions programades al llarg del dia des de l'estand "Sant Feliu, INNOVA". En concret, les sortides es faran en 4 franges horàries el dissabte (a les 11, 13, 17 i 19 hores) i altres 4 el diumenge (11, 13, 16 i 18 hores). Cada sortida està pensada per a un grup màxim de 15 persones. Tots els participants tindran un petit obsequi en agraïment per la seva participació, i a més diumenge a les 19 de la tarda el sorteig del regal (TABLET SAMSUNG GALAXY 7")  entre totes les persones que hagin realitzat la ruta durant el cap de setmana.

Aquí va una explicació bàsica:


Què has de fer per realitzar la ruta interactiva geolocalitzada?


És molt senzill. Tens un smartphone? Només has de descarregar-te l'aplicació "Fira Sant Feliu" (disponible per Android i iPhone).

Mitjançant una entretinguda gimcana a través del teu dispositiu mòbil, hauràs de seguir els punts assenyalats i podràs obtenir informació i respondre diferents preguntes que et permetran rebre obsequis i entrar en el sorteig final d'un regal.

No vols fer-la sol? Doncs vine a l'estand "Sant Feliu, INNOVA" a les hores convingudes que trobaràs a la programació d'activitats i s'organitzaran grups per explicar el seu funcionament i poder fer-la junts!!!

Divertim-nos amb la Innovació! T'anirem guiant de forma entretinguda per la fira perquè no et perdis cap detall.

Participa a la Ruta interactiva geolocalitzada que hem creat especialment perquè coneguis el recinte de les Festes de Primavera!