dijous, 17 de gener del 2013

ALGUNES AJUDES PER L'EXAMEN ACTIC


5 comentaris:

Positiu ha dit...

Bon dia, per si volguéssiu provar un simulador actic per a dispositius mòbils amb preguntes actualitzades a 2017: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PM.SimuladorActic És de pagament, val 2,30€ però funciona bastant bé.

Si no volguéssiu pagar podríeu fer servir el de www.percutormedia.com/actic.html amb temari de 2014.

Salut

Anònim ha dit...

Bon dia, al comentari anterior posa que l'App val 2,3€, però la instal·lo i el pack bàsic d'exàmens val 4,48€. Que ho tingueu en compte.

Anònim ha dit...

Sí, fa poc han pujat els preus i també el número d'exàmens del paquet bàsic. Potser la crítica al Simulador és que s'ha de pagar.

L'App està força bé, no és estrictament com l'examen oficial però s'hi assembla i les preguntes estan actualitzades i estan fetes sobre els continguts de l'Actic. Complementen el temari oficial i m'han ajudat a aprendre el temari.

Tampoc que tingut cap problema de funcionament, en el meu cas l'he fet servir des de mòbil i Tablet i tot va bé.

Anònim ha dit...

Bona tarda, a qui l'interessi, em diuen que també hi ha un Simulador per IPhones

Anònim ha dit...

Per si li serveix a algú, jo m'he baixat el Simulador de l'Apple Store però no em deixa registrar ni comprar examens. Al final m'he fet el registre i he comprat els examens amb un mòbil Android i despres he pogut accedir i fer els examens des del meu IPhone amb el mateix usuari.