dilluns, 18 de novembre del 2013

MITHRA CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES


Aquest dissabte 23 a partir de les 10 estarem a una de les probes de la Gimcana del Dia Internaciona per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones que organitzen les nostres amigues de l'associació Dones pels 4 Cantons. El nostre Punt Omnia de Sta.Coloma de Cervelló és una de les seus on els participants hauran de fer diversos qüestionaris on line sobre els estereotips als mitjans de comunicació.
Aquesta és la informació oficial

Dins dels actes del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, us proposem una gimcana, que no és més que un camí ple d’obstacles (això vol dir Gimcana) que ens farà reflexionar sobre situacions que semblen trivials però a la vegada poden ser l’inici d’una progressiva violència envers la dona.

Dia, hora i durada: 23 de novembre a les 10 del matí. S'hi pot participar a peu, amb bicicleta o amb cotxe. Encara que el temps no comptarà, calculem una durada aproximada de 2 hores.

Públic: És oberta a tothom que tingui més de 14 anys. Es farà un màxim de 8 equips de 4 persones si la participació ho permet. Us podeu inscriure individualment o amb l'equip format.

Itinerari i proves. Hi haurà dos punts de sortida amb recorregut invers, la Pl. del Pi tallat al nucli antic i l'aparcament de Can Julià a la Colònia Güell. Hi haurà sis proves: dues a la Colònia Güell i quatre al nucli antic de Sta. Coloma.
Els llocs de les proves s’hauran de descobrir a partir de les pistes lliurades. Les pistes seran d'ordre lògic per fer servir el cap però en alguns casos farem servir coordenades de Googlemaps pels qui tinguin Android, tablet...

Inscripcions:  Si us voleu inscriure, ompliu i envieu el formulari de la dreta, també ho podeu fer presencialment al Nucli antic: Can Carletes, Biblioteca, Poliesportiu, Punt Òmnia, Casal de les Dones, IES; a la Colònia Guell: Forn, Bar Can Serra, Estanc.

Valoració i Premi: Es basarà en la puntuació de les proves, que constarà en les instruccions. El premi serà per l’equip que tingui més puntuació i consistirà en un val de compra de 100 € a escollir entre aquests establiments: 1) l'FNAC; 2) ABACUS; 3) un restaurant del municipi. Si hi ha més d’un equip guanyador es repartiran el premi.

El premi es donarà a conèixer i es lliurarà el dia 23 d'octubre després de la xerrada de Charo Barcia, "
Com vaig tornar a néixer al costat de la Nana" a la que us recomanem assistir, que tindrà lloc a les 18 hores a la sala de Plens de l'Ajuntament

MES INFORMACIÓ A:

Avinguda Baix Llobregat, 50, baixos - 08690 Santa Coloma de Cervell. Telèfon 936 34 02 06  E-mail associaciodones4cantons@gmail.com.