divendres, 10 de gener del 2014

TENIU UNA ENTITAT? US ASSESSOREM DES DE SANT FELIU


En el marc de la  línies estratègica de suport a entitats del SFOL que us vam informar fa poc, el punt TIC Falguera de Sant Feliu està assessorant en matèria de màrqueting on line  al Casal de la Dona de la ciutat.

La Mari Carmen Santamaría ja ha tingut el primer contacte amb el personal del telecentre a on se li ha proposat no només canvis a la web (motiu inicial pel que va venir) si no una veritable estratègia de comunicació que va molt més enllà.

Per exemple, es reformarà el bloc, en quant a disseny però sobretot incloent un calaix de subscripció via mail. Alhora també el facebook i el twitter de l'entitat es retocaran. I el més important es que es vincularàn automàticament totes les eines per reduir la feina d'administració de les mateixes. Tot amb l'objectiu d'apropar al màxim les activitats que fan a la ciutadania.

En una segona fase es tractaran canvis en el model de gestió documental, per exemple fent servir eines de Cloud Computing que permeten emmagatzemar i compartir-la des de qualsevol lloc.

Si pertanyeu a una entitat o un petit comerç, aprofiteu aquest servei gratuït individualitzat que s'ofereix des del punt TIC Falguera.

Truqueu-nos al 93 666 61 80 o envieu un correu a telecentre@santfeliu.cat