dijous, 27 de maig del 2010

CURS PER A ENTITATS DE DISCAPACITAT



Durant el mes de maig i juny estem fent un curs de GESTIÓ DOCUMENTAL INFORMATITZADA per a entitats de discapacitat i persones amb dificultats de Sant Boi. Aqui veieu a les noies de EQUILIBRI, TOTS SOM SANTBOIANS, FIBROBAIX, AVECE, ARAMIS, etc.

Al curs s'han treballat diferents eines ofimàtiques per tal de millorar la documentació de les entitats. Processador de textos, fulls de càlcul, presentacions, bases de dades, a més de tractament d'imatge i cloud computing.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Estamos muy contentas con el curso ya que estamos aprendiendo mucho. Hace cdemasiado calor en el aula y los ordenadores son malos. El profes genial
Nos gustaria hacer más cosas
Graciass

Anònim ha dit...

ME GUSTA MUCHO COMO NOS DA EL CURSO ESTE PROFE.NOS EXPLICA LAS COSAS DE UNA MANERA TAN PRACTICA, QUE NO SE HACE NADA PESADO Y ES MUY ENTENDIBLE.
POR OTRO LADO DECIR QUE SE DEBERIAN CANVIAR LOS ORDENADORES PORQUE A CADA MOMENTO SE ESTROPEA ALGUNO.
ESPERO QUE SE HAGAN MAS CURSOS DE ESTE TIPO PARA QUE NOS PODAMOS DESENVOLVER EN NUESTRAS ENTIDADES QUE ALFIN Y ALCABO SOMOS UN SERVICIO PARA SANTBOI.

Anònim ha dit...

Totes les alumnes diem el mateix,que ensenya prou bé,clar i senzill i se l'enten molt bè.
Mès cursos amb ell.

Aramis

Anònim ha dit...

El curs està molt bé i el professor ho explica amb molta claredat. Voldríem algun curs específic (word, excel, power point...) per aprofundir més el tema ja que són poques hores i toquem molts programes.

AVECE-ICTUS

Anònim ha dit...

El profesor nos explica muy bien las cosas, pero estoy de acuerdo con mis compañeras, hace mucha calor y los ordenadores se estropean continuamente. Por todo lo demás está perfecto.