divendres, 7 de novembre del 2014

TREIEU-VOS L'ACTIC FÀCILMENT AMB MITHRA


L'examen és gratuït o amb un cost molt petit.

A MITHRA gestionem diversos punts examinadors de l'ACTIC (Acreditació en Competències de Tecnologies de la Informació i Comunicació) de la Generalitat. Es tracta d'un carnet que acredita els vostres coneixements informàtics davant administracions i empreses. El preu per fer la prova és, o bé gratuït (per persones a l'atur, jubilades o amb discapacitat) o bé amb un cost molt reduït per la resta.
Us podeu presentar a 3 nivells diferents, bàsic, mitjà o avançat, i les preguntes tenen a veure amb el que anomenem "informàtica d'usuari" (sistema operatiu, internet, ofimàtica i multimèdia).
A la web de la Generalitat podeu consultar molt detalladament totes aquestes informacions, i a més, podeu fer la inscripció a la prova. Un cop us registreu, seguiu els passos i arribarà un moment on us demanarà a quin centre voleu fer-la. Teniu a la vostra disposició molts punts per tota Catalunya, inclòs el Punt TIC Palau Falguera de Sant Feliu, el casal de L'Olivera de Sant Boi i els Punts Omnia de Badalona Salut-Alta i Santa Coloma de Cervelló, espais que gestiona MITHRA. Allà us ajudarem a fer la inscripció i us fins i tot us preparem per anar amb garanties.

Animeu-vos¡: si esteu a l'atur no perdeu res i tindreu un avantatge en la recerca de feina.

Més informació a la web de la Generalitat o al nostres centres
93 666 61 80- 93 634 02 26
info@e-mithra.org