divendres, 28 de febrer del 2014

ASSESSOREM A LA VOSTRA ENTITAT GRATUÏTAMENT


El Pla de Comunicació Digital per entitats de Sant Feliu recull els seus primers fruits

Durant el mes de febrer 3 entitats de Sant Feliu han rebut assessorament al Punt TIC Palau Falguera en quant a la seva presència a la xarxa. Tot gratuït i individualitzat. En concret:
Casal de la Dona de Sant Feliu. Tot i que l'entitat ja comptava amb un blog, l'assessorament ha consistit en posar-lo al dia en quant a continguts i disseny. S'ha variat l'estructura, incorporant nous "gadgets" i pàgines amb informació d'interès per l'usuari. A més s'ha creat un calaix de subscripció via mail que es complementa a la perfecció amb les altres possibilitats de rebre informació del casal. En aquest sentit s'ha creat la fan page de facebook i un perfil a twitter per fer-se seguidor. Finalment s'ha redireccionat tot automàticament per tal de que les administradores només es dediquin a ficar entrades al blog.
Dones del Textil. La Montserrat Vilajuiu és una historiadora de la comarca que ha volgut  posar a disposició de tothom la seva sabiesa sobre la vida de les dones de les colònies textils a finals del segle XIX i principis del XX. Ho ha fet en format blog. En aquest cas la dificultat radic
a en els diferents tipus de materials i formats: textos, fotos, vídeos, arxius sonors... Encara està en construcció però ja té molta informació volcada.
La Font de L'Expressió. Aquest col·lectiu dedicat a les teràpies sanatòries mitjançant les arts ha creat el seu blog enllaçat amb les xarxes socials. Molt preocupats pel disseny, han dedicat molta estona a fer una web agradable i pràctica alhora.

Si pertanyeu a una entitat  (un AMPA, una associació, un club d'esports... ) i voleu arribar a tothom, aprofiteu el nostre assessorament. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i buscarem dates:

telecentre@santfeliu.cat
93 666 61 80