dijous, 20 de febrer del 2014

NOUS CURSOS PER A TOTS A SANT FELIU


Foto digital, recerca de feina,  escoles i entitats serán els eixos de les noves accions.

Ja ha sortit la nova programació d'accions TIC al Punt TIC Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat orientada a apropar les noves tecnologies a la ciutadania de Sant Feliu.
Una de les línies que volem impulsar és el suport a persones desocupades en la recerca de feina. A tal efecte i tot coordinant-nos amb el Servei Local d'Ocupació, oferim un Curs d'Iniciació al Pc per a persones desocupades. Aquest, dotarà de les competències mínimes indispensables per posteriorment fer un bon currículum i poder mirar ofertes de feina a internet. Dilluns i dijous de 11 a 12.30.
En la mateixa línea però orientat a persones que ja tenen el cv i són usuàries de portals de treball, tenim uns tallers sobre noves eines de recerca de feina: videocv, cvwebs, xarxes socials laborals, ciberreputació, etc. Incloem també aquí un taller sobre emprenedoria 2.0 per aquelles persones que els hi volta alguna idea al cap sobre muntar un negoci a la xarxa. Divendres de 9.30 a 11.
La foto digital será protagonista els dimecres a la tarda amb un curset bàsic orientat a aquelles persones que tenen una càmera digital però tenen problemas en organitzar-les i compartir-les. Dimecres de 17 a 18.30
Els dimarts a migdia hi haurà un espai permanent d'assessorament a entitats i petits comerços sobre presencia a internet, que inclou la creació web i el lligam amb xarxes socials. Tot orientat a tenir el màxim  d'usuaris informats amb el mínim cost de temps i diners.
I també será el mes de les xerrades per infants sobre seguretat i ús eficient del pc. Diverses escoles de la ciutat passaran pel centre per rebre aquest suport.

Com veieu un menú variat i suculent.

Si esteu interessats en apuntar-vos

 
Punt Tic Palau Falguera,
93 666 61 80 (dimecres de 15.30 a 17.30 i divendres de 11 a 13 hores)
telecentre@santfeliu.cat