dijous, 8 d’octubre del 2015

EL DIA 21 ORGANITZEM UNA RODA D'HOMES CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA


MITHRA organitza la 1a Roda d'Homes a Sta.Coloma de Cervelló

Diverses ciutats acolliran aquest any convocatòries d'homes contra les violències de gènere. A Santa Coloma de Cervelló, el Punt Òmnia i l’Ajuntament de la ciutat amb el suport d'Homes Igualitaris de Catalunya i l'Associació de Dones pels 4 Cantons, convoquen la primera RODA D'HOMES CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA el proper dimecres, dia 21 d'octubre a les 20h a la Plaça del Pi Tallat.

L'acte consistirà en la composició d'una roda d'homes davant d'un gran llaç blanc (símbol des de fa anys de l'oposició dels homes enfront de la violència vers les dones) i espelmes (en honor de les dones víctimes), en la lectura d'un manifest i un minut de silenci.

El lema triat és VISQUEM SENSE VIOLÈNCIA i TRENQUEM EL SILENCI.
La convocatòria es planteja amb dos objectius:

- Posicionar-se públicament contra la violència masclista, i fer visible a la societat i, especialment al col·lectiu d'homes, l'existència d'homes que treballen i s'impliquen activament per la igualtat i contra la violència masclista.

- Convidar els homes que participin en la propera manifestació contra la violència de gènere del 25 de novembre, dia internacional contra la violència contra les dones.

Condemna la violència masclista i fes visible el teu rebuig el dia 21
Vine a la 1ª Roda d’homes contra la violència envers les dones
Més informació al Punt Omnia

93 634 02 26
colomac@xarxa-omnia.org

I si vols implicar-te més... https://homesigualitaris.wordpress.com/