divendres, 2 d’octubre del 2015

ÚLTIMES PLACES PELS CURSOS GRATUÏTS DE STA.COLOMA DE CERVELLÓ


Tallers i cursos de informàtica per a tots els col·lectius

Al Punt de Sta.Coloma de Cervelló encetem una nova programació gratuïta destinada a tots els públics. Dues novetats:
Hi haurà un nexe en comú de totes les activitats durant el trimestre: la igualtat de gènere.
L'hem organitzada per col·lectius cadascú dels quals reben el suport d'una entitat o servei
  • Espai dona:

Dilluns i dimecres de 9.30 a 11h.  amb el suport de l'Associació de Dones Pels 4 Cantons i Regidoria d'Igualtat de Gènere. Taller de creació de blog. Amb l'excusa de la creació d'un blog sobre violència de gènere veurem aspectes d'edició de textos, de foto digital, de vídeo i audio i de recerca d'informació a internet.
  • Espai gent gran: 
Dilluns i dimecres de 11 a 12.30h. amb el suport de Serveis Socials i Casals de Gent Gran i Regidoria d'Igualtat de Gènere. Taller de manteniment del cervell amb jocs d'internet, però alhora aprofitarem per treballar la memória oral i histórica sobre la igualtat de génere amb fotos, audio i vídeo.
  • Espai entitats: 
Dilluns i dimecres de 15 a 17h. amb el suport de l'ajuntament. Pla de comunicació per entitats (creació web, i control de xarxes socials) per màxima difusió de la seves misions. Gestió d'eines al núvol.
  • Espai aturats
Dimarts i dijous de 15 a 16.30h amb el suport del Servei local d'ocupació. Noves eines de recerca de feina (linkedin, cuvitt, yourock, about.me...)
  • Espai emprenedors
Divendres de 9.30 a 11h amb el suport del Servei local d'ocupació.Pla de comunicació per emprenedors (creació web, i control de xarxes socials) per màxima difusió de la seves idees. Gestió d'eines al núvol.
  • Espai treballadors
Dimarts i dijous de 18.30 a 20h amb el suport del Servei local d'ocupació.Ofimàtica bàsica. Processador de textos, Full de càlcul i presentacions digitals.
  • Espai nens: 
Dimarts i dijous de 17 a 18.30h amb el suport de l'Esplai La Klau i Regidoria d'Igualtat de Gènere. Tallers de creació audio-visual. Textos, fotos i vídeos de denúncia de la falta d'igualtat de gènere.
  • Espai comerciants
Divendres de 14 a 16h amb el suport de l'Associació de Comerciants i la Regidoria de Promoció Económica. Pla de comunicació per comerços (creació web, i control de xarxes socials) per màxima difusió dels seus productes i serveis. Gestió d'eines al núvol.
Feu clic a la imatge per veure amb més detalls els horaris

Si esteu interessats en afegir-vos a algun d'aquests espais poseu-vos en contacte a colomac@xarxa-omnia.org (preferentment) o al 93 634 02 26